Det ska bli ett uppehåll i alla höstinlägg. Så här kommer ett vinterinlägg istället. Att planera och förbereda en fest tar ju tid, därför är det lämpligt att ge inspiration till vinterfesten redan nu. På bloggen går det att hitta ett par inlägg till med vinterinspiration. Nämligen Härligt romantiskt vinterbröllop och Vinterfest med Narnia som tema. Det spelar ingen roll att de är för bröllop och barnfest, det går att hitta inspiration från dem med till ”vuxenfest”. Och vice versa.

Dukningen på dessa bilder tycker jag är mycket vacker. Beige och vitt tillsammans med det grova virket skapar en rustik vinterkänsla.

Det skulle nog vara lite för kallt att duka upp till fest utomhus. Men för att ge en helhets känsla är det utomhus på just dessa bilder. Jag tror dock att det skulle bli lika fint inomhus.

Dessa fina bilder är hämtade från Celebrations at Home.  Dukningen och dekorationen fungerar till de flesta fester. Födelsedagskalas, bröllop, jul, nyår eller en fest för att fira den härliga årstiden vinter.