Idag är det FN-dagen så då tänkte jag att det passar utmärkt med en fest med ett internationellt tema. Så här kommer en Pizzafest.

Det som är så bra med att bjuda in till en pizzafest är att du som värd inte behöver stå i köket och slita hela dagen. Gästerna kan ju också vara med. Antingen behöver du inte göra något alls i förväg, utan alla tillsammans både bakar degen och fixar med övriga ingredienser. Vill du ändå ha lite förberett, gör du degen i förväg och eventuellt skär de olika ingredienserna. Sedan kan gästerna tillsammans lägga de fyllningar som de tycker om på pizzorna.

Otroligt fin dekoration på denna fest tycker jag. Men samtidigt enkel. Det behöver oftast inte vara så krångligt och svårt att få det snyggt.

Dessa fina bilder kommer från Celebrations at home. Vilka pizza är din favorit? Hur ska du fira FN-dagen?