Om ungefär två veckor är det Fars dag (11/11). Båda mina föräldrar är golffantaster och älskar verkligen att vara ute på banan och slå några hål. När jag hittade de här bilderna hos Celebrations at home tänkte jag direkt på min pappa. Han är på golfbanan året runt, även på vintern, och skulle nog uppskatta att bli firad med detta tema.

Det finns nog fler än jag som har pappor som gillar golf. Därför delar jag med mig av dessa bilder idag så att ni kan få inspiration. De flesta ringer ett telefonsamtal och ger en present till sin pappa på Fars dag. Men tror ni inte han skulle uppskatta att få bli firad ordentligt!? Det tror jag. Det förtjänar dem, våra pappor!

Även om din pappa inte gillar golf tror jag att du kan bli inspirerad av dessa bilder. Jag fortsätter att påpeka att det inte behöver vara så svårt att få till ett tema på en fest. Samla syskonen och spåna idéer. Bara kreativiteten sätter stopp. Behöver ni hjälp med att komma på idéer kan ni utnyttja Oktober erbjudandet ett par dagar till och få hjälp med detta av mig – gratis.

Vad tycker din pappa om? Han kanske gillar någon annan sport, hejar på ett speciellt lag? Han kanske är väldigt förtjust i sin bil eller i whiskey? Ja pappor kan tycka om många olika saker och det mesta går att göra till ett festtema!

Maila gärna in bilder från er Fars dag fest så att fler kan få inspiration från era idéer. Detta golftema fungerar ju även på ett kalas om du har någon golfpassionerad vän, såväl för män som kvinnor.

Nu får vi hoppas att min pappa inte ser detta inlägg så att jag kan överraska honom.