Denna fest från Celebrations at home är inspirerad av 40-talets stil och kultur. Ett enkelt tema som ändå är elegant och som passar till de flesta olika fester. Födelsedagar, nyår, tjejkväll, studentfest, bröllop och årsdagar, temat går att applicera på dem alla.

Tanken bakom är enkel, det ska vara svart, det ska vara vitt, stilrent och elegant. Lite musikinslag sen är det komplett. Bara gästerna som saknas.

När vuxna träffas på en fest behövs oftast inte så många aktiviteter. Maten och gemenskapen är det som brukar vara i centrum och kvällen brukar flyta på utan problem. Ibland kan det dock vara bra att få igång gästerna eller roligt att faktiskt ha tänkt ut något i förväg. Exempel på aktiviteter till den här festen kan vara att gissa låten. Sätt på en skiva från 40-talet och låt gästerna gissa artisten. Om 40-talet är för svårt, väl någon annan tidsperiod eller annat tema.

 Vilken fest tycker du att ett svart-vitt tema passar bäst in på? Kommentera gärna ditt förslag!

Om du vill ha mer tips på eleganta fester och inspiration se ”Guldig och Glamorös Halloween” och ”En glamorös och glittrande nyårsfest”.