Alla föräldrar ser nog sin dotter som en prinsessa, och sin son som en prins. Så vad passar inte bättre än att ge dem ett kalas som lever upp till de namnen! Här kommer en riktig prinsessfest från Kara’s Party Ideas.

Kalaset är utformat för tvillingarna Lorenzo och Isabelli. Personligen tycker jag det är lite mer flickigt och har därför valt att döpa inlägget till just prinsesskalas. Det är mer vanligt att små flickor drömmer om att få bli prinsessor än små pojkar att bli prinsar. Eller?

Tanken med dukningen är att det ska vara elegant. Därför går det i guld och vitt. Det går även hitta inslag av beiga färger. Kronor och andra kungliga dekorationer går också att hitta bland dukningen. Dessertbordet är utformad som en vagn för att ge den där medeltida prinsesskänslan.

En riktigt stiligt barnkalas som även vuxna kan njuta av. Att fylla taken med ballonger (se bild nedan) skapar verkligen en storslagen känsla i rummet. Det är också en ganska billig rekvisita som har många användningsområden. Stort grattis till Lorenzo och Isabelli som nu är fyra år.