Jag gillar Star Wars filmerna väldigt mycket, och det är jag inte ensam om. Nu har en ny generation börjat fatta tycke om denna värld och dess karaktärerna. Jag har ett syskonbarn på 9 år som vill ha allt Star Wars lego han kan hitta. Och ja, han älskar lego också. Så här kommer ett förslag på hur en Star Wars fest kan se ut. (Legofest kommer också snart.)

Aktiviteter för en sådan här fest kan vara

  • Kolla på filmerna
  • Gissa från vilken av filmerna vissa scener kommer ifrån (om de sett filmerna)
  • Namnge/gissa karaktärerna
  • Pinjata med lasersvärd

Färgtemat blir svart och silver med inslag av färger från de olika figurerna. Rekvisita som kan användas är ju så klart Star Wars figurer och lasersvärd. Ett måste på en sådan fest är ju att alla barnen kommer utklädda!

Jag blev riktigt sugen själv på att ordna en sån här fest. Kanske får bli för min systerson i sommar när han fyller år! Bilderna kommer ifrån Kara’s Party Ideas.