När min systers dotter var bara en liten bebis hade hon massor utav Nalle Puh saker. Flera stycken gosedjur, hennes säng hade tyg med Nalle Puh mönster och allt gick i gult och lite rött. Otroligt sött. Vad passar inte då bättre än att även ordna ett Nalle Puh kalas!? Idag är hon dock 11 år och lite för stor för detta tema, men det finns säkert andra små pojkar och flickor som skulle bli överlyckliga av ett sådant här fest.

För att skapa ett kalas med Nalle Puh tema använder man färgerna rött och gult som bas. Den gula färgen ska vara honungsgul. Sedan är det bara att låta fantasin flöda. Tänk honung, bin, bikupa, alla olika karaktärer från berättelsen, skog, ballonger, äventyr.

Aktiviteter för barnen kan t ex vara att gå på en äventyrsrunda; följa en karta för att hitta en gömd och skrämd Nasse. Sätt svansen på Ior. Sagostund med favoriter från böckerna.

Precis som på bilderna ovan, hämtade från Celebrations at home, ska helst all mat och dryck även vara inspirerad från Nalle Puh. Popcorn, flingor, godis och kakor med honungssmak. Söta cupcakes med figurer från sagorna.

Som vanligt skulle jag verkligen uppskatta kommentarer om vad ni tycker om de olika festerna som finns på bloggen. Och framför allt, om ni själva har en fest med tema – skicka då in bilder så att vi andra kan se hur ni tänkt och hur det blev!