Otroligt vacker och samtidigt enkel dukning

Söta roscupcakes

Det finns många anledningar att träffas med tjejkompisarna; någon fyller, någon ska eller har fått barn, någon har förlovat sig eller ska snart gifta sig. Någon ska åka iväg ett tag, någon har kommit tillbaka. Eller helt enkelt bara för att det är riktigt roligt!

Till dukningen används flera olika blommor, i flera olika rosa nyanser som sitter i flera olika vaser.

Självklart ska även kakorna följa det rosa temat.

Tjejer behöver helt enkelt sällan en anledning till att ha en underbar och rolig kväll tillsammans. Här kommer inspiration, än en gång från Celebrations at home. Deras tjejkväll var för att uppmärksamma bröstcancer men fungerar också utmärkt för helt andra tillfällen.

De rosa pompoms som används i taket är väldigt lätta att göra av silkespapper. Kommer snart upp under DIY, för brådskande ärenden går det bra att mejla så skickar jag över en beskrivning.

Väldigt sött och enkelt sätt att skapa ett blomsterarrangemang; lite burkar, lite snöre och fina blommor.

Temat är kort och gott: Rosa. Dukningen, dekorationen och maten går i ljusrosa pasteller tillsammans med en vit grund och gröna detaljer. Mycket blommor, många söta detaljer och även en del hemmagjorda lösningar och dekorationer.

Ännu fler kakor i rosa

Här ser vi hela dessertbordet både med dekoration på och bakom i rosa, samtidigt som kakorna är rosa. Tack vare användning av flera nyanser och olika former blir det inte för mycket.

För de killar och män som också vill ha inspiration se bland annat En personlig fest med enkla medel. Ännu mera kommer så småningom!