Det finns många, framför allt, flickor där ute som gillar Hello Kitty väldigt mycket. Och jag förstår dem, en söt katt i rött och rosa, vad finns det att inte gilla!?

I barnaffärer kan man hitta väskor, pennor, block, figurer, gosedjur, ja allt möjligt med Hello Kitty på. Då borde det ju även gå att göra en fest med temat Hello Kitty för flickorna som fyller år. Absolut! Här kommer en variant på hur det skulle kunna se ut från Karas party ideas.

Dukningen, dekorationen och bakverken går alla i de typiska Hello Kittyfärgerna; rött och rosa. Dukningen är enkel men passar väldigt bra in, en vit duk med röd löpare, rosa och röda tallrikar med prickar. Behöver inte vara krångligare än så, flickorna kommer älska det.

Med sig hem får alla kalasbesökare också röda och rosa påsar med Hello Kitty på, fyllda med gott godis.

Jag tror de flesta små flickor skulle bli väldigt glada över att få en sådan här fest. En dröm för många som faktiskt inte behöver vara så svår att förverkliga.

Unika Fester hjälper gärna till att skapa en liknande fest för små tjejer i Halland med omnejd. Även många andra teman både till stora och små, pojkar och flickor.