Känner ni att våren börjar närma sig? Det är ljust längre på dagarna, fåglarna kvittrar som aldrig förr och solen värmer riktigt skönt när den tittar fram. Underbart! Med våren kommer även påsk och det väldigt snart. Den ligger väldigt tidigt i år så det är bara några veckor kvar. Därför vill jag ge er lite inspiration för hur man kan duka och dekorera för en påskfest.

Bilderna kommer från Celebrations at home.

Jag är inte helt säker på om det kommer vara tillräckligt varmt redan vid påsk för att duka utomhus. Men visst vore det härligt!? Den här dukningen är otroligt vacker och ganska enkel. Chris som har gjort den satte ihop den bara med hjälp av grejer hon hade hemma. För att visa att det inte behöver vara så krångligt.

Temat är vår och påsk därför ser vi löpare av gräs, flera vackra fjärilar och snygga små målade ägg. Porslinet som används är en blandning av det som fanns hemma. Många olika mönster med blommor och annat. Det blir personligt, det blir vackert och det blir vårigt.

De bruna underläggen och de snygga glasen sätter en lite rustik känsla på dukningen. Vilket passar utmärkt när man är utomhus. Om nu vädret inte skulle tillåta oss att vara ute vid påsk går det ju faktiskt att använda samma idéer till en inomhusmiddag. Gräset på borden och fjärilarna kommer få det att kännas vår ändå!