Ska du eller någon du känner ut och resa för ett längre tag? Eller så kanske du bara gillar att göra små korta resor för att upptäcka länder, kulturen och komma till lite varmare ställen. Då skulle en fest med temat resa passa bra.

Det kan både ordnas som en avskedsfest för den som ska iväg, eller bara som ett tema för en födelsedagsfest, studentfest och liknande.

Inspirationen och bilderna kommer som vanligt från Celebrations at Home tagna av Stephanie Williams Photography. Hela dekorationen är vintage inspirerad med gamla resväskor, bruna och beiga färger och gamla vykort. Allt bildar tillsammans ett riktigt snyggt tema.

I taket hänger blåa och vita rislampor samt pompoms för att skapa känslan av himmel. Alla godsaker går också i den beiga, bruna och blåa färgtemat.

Alla gäster lämnar små kommentarer och hälsningar till värden som den kan läsa senare. Kanske på flyget mot sin nya destination för den som ska iväg. En mycket mysig idé som kan följas upp med att värden i förväg även skrivit hälsningar till alla gäster som de får med sig hem eller i brevlådan ett par veckor efter.